E-Riding is RDW erkend
Proefrit mogelijk bij showroom
Gratis rijklaar maken (twv. €75)
Betaal in 3 termijnen

Accessoires E-Riding

De accessoires voor je E-Riding scooter vind je hier. Maak je elektrische scooter compleet met een van de accessoires. Bescherm je elektrische scooter tegen diefstal en zorg dat deze veilig afgedekt staat om je E-Riding zo goed mogelijk te onderhouden.

Wij hebben alle onderdelen van de Elektrische Scooters in eigen beheer. Een goede service staat bij E-Riding op de eerste plek.

Lees meer
Lees minder

Regenhoes

De regenhoes van E-Riding is zeer sterk en ideaal geschikt voor de elektrische scooters. Deze beschermhoes is uitermate geschikt voor de optimale bescherming van uw e-scooter.
€29,00

Telefoonhouder (incl. opladen)

De telefoonhouder van E-Riding is geschikt voor elk type telefoon en e-scooter. De telefoonhouder is voorzien van een usb aansluiting waardoor je tijdens het rijden de telefoon kunt opladen.
€44,00

CityCat Kettingslot ART-3

Het lange zwart/rode kettingslot van STARRY CITYCAT is ART-3 gecertificeerd, waardoor het slot het meest geschikt is voor een scooter of bromfiets. Daarnaast heeft slot een vaste kop, een nylon hoes waardoor de scooter of bromfiets niet beschadigd raakt,
€39,00

CityCat Kettingslot ART-4

Het rode STARRY CITYCAT kettingslot is ART-4 gecertificeerd, waardoor het slot het meest geschikt is voor een scooter- of motorfiets. Het slot wordt geleverd met een hangslot en 3 sleutels. Daarnaast heeft slot een schuifkaart met alle informatie, een va
€49,00

Uitneembare accu 20Ah

De accu van de scooter E-Riding City is gemakkelijk uitneembaar. Hierdoor kun je de accu gemakkelijk thuis of op je werk opladen aan het stopcontact. De E-Riding City scooter heeft de mogelijkheid om een tweede accu mee te dragen tijdens het rijden.
€495,00

PRO-TECT PRO-TECT schijfremslot

Pro-Tect schijfremslot met 10 mm dikke sluitpen. Zeer gebruiksvriendelijk vanwege de "Push down" cilinder waardoor het slot met 1 simpele klik vergrendeld is. Sleutelgat is afsluitbaar waardoor er geen stof of vuil in kan komen. Geleverd met 3 sleutels.
€29,95
E-Riding is RDW erkend
Proefrit mogelijk bij showroom
Gratis rijklaar maken (twv. €75)
Betaal in 3 termijnen