E-Riding is RDW erkend
Proefrit mogelijk bij showroom
Gratis rijklaar maken (twv. €75)
Betaal in 3 termijnen

Elektrische scooter kopen?

Wil je milieubewust scooter rijden maar ook goed voor de dag komen? Op E-Riding.nl ondersteunen we groene mobiliteit op een aantrekkelijke manier. Onze e-scooters zijn met zorg gestyled, maar laten je ook milieubewust de weg op gaan. Wij leveren uitsluitend e-scooters van uitstekende kwaliteit, dus bekijk direct ons aantrekkelijke aanbod.

Milieubewust elektrisch rijden

Doordat e-scooters niet op brandstof rijden stoten ze geen uitlaatgassen uit. Zo voorkom je dat zwaveldioxide en stikstofoxiden in het milieu terecht komen. Ook het broeikasgas koolstofdioxide wordt niet uitgestoten, wat beter voor jezelf en het milieu is. Hoe werkt een elektrische scooter dan? De scooters van E-Riding rijden op stroom en zijn thuis met een stekker of uitneembare batterij op te laden. Dat opladen gaat een stuk sneller dan vroeger: de gemiddelde accu is binnen 3 uur tot zo’n 80% op te laden. Hiermee kun je heel wat kilometers afleggen.

De voordelen van e-scooters

Niet alleen kun je op elektrische scooters milieubewust elektrisch rijden, er zitten nog meer voordelen aan deze vorm van vervoer. Meer redenen over te stappen op elektrische scooters:

 • Lage onderhoudskosten
  Waar scooters op benzine regelmatig onderhoud vereisen, zijn elektrische scooters zeer laag in onderhoud.
 • Tanken is verleden tijd
  Met e-scooters spaar je benzinekosten uit. De accu van elektrische scooters moet dan wel worden opgeladen, maar dat kost je nog geen halve euro. Een scooter op benzine kan hier dus op geen enkele manier mee concurreren.
 • Geen geluidsoverlast
  De elektrische scooters verminderen de geluidsoverlast van verkeer, doordat elektromotoren stil zijn en geruisloos over de weg bewegen.
 • Altijd de weg op
  Elektrische scooters starten altijd zonder problemen, ook in de winter. Waar een scooter op benzine het na enige jaren in de koude maanden nog weleens af laat weten, ga jij met je e-scooter gewoon de weg op.
 • Meer kracht
  Omdat de elektromotor veel krachtiger is kun je sneller optrekken en behaal je eerder de topsnelheid. Ook helling op rijden gaat een stuk makkelijker.
 • Langer rijden
  Geavanceerde e-scooters hebben een actieradius tot wel 60 kilometer. Hierdoor kun je gemakkelijk heen en weer naar werk, school en sport rijden. Je hoeft hem alleen maar ’s nachts weer op te laden.
 • Rijden mag overal
  Doordat e-scooters geen uitlaatgassen uitstoten mag je overal rijden. Ook in steden zoals Amsterdam en Utrecht waar je niet meer met vervuilende scooters in de binnenstad mag rijden, of in natuurgebieden.
 • Prettiger rijden
  Doordat elektrische scooters fluisterstil rijden en extra vermogen hebben, rijdt het een stuk prettiger dan op een benzinescooter.

Lees meer over de uitgebreide voordelen van e-scooters.

Elektrische scooter kopen

De laatste jaren is de populariteit van elektrische scooters dus niet voor niets toegenomen. Gelukkig zijn klanten ook steeds kritischer op de kwaliteit. Wanneer je een e-scooter koopt wil je natuurlijk wel dat deze nog jaren meegaat. Bij E-Riding.nl ben je verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit, gecombineerd met een stoer uiterlijk. Je koopt dan ook een e-scooter die betrouwbaar is, degelijk gebouwd en waarmee je heel wat kilometers af kunt leggen.

We spelen in op design en moderne techniek en de e-scooters zijn vaak voorzien van technische snufjes zoals een instrumentenpaneel, energie-terugwin systeem of alarminstallatie. Past een elektrische scooter bij jouw rijstijl, dan is de keuze eindeloos. Van strak en elegant tot een sportief model: milieubewust elektrisch rijden kan helemaal in jouw stijl. Bekijk direct ons ruime assortiment om een e-scooter te vinden die bij je past.

Lees meer
Lees minder

City mat zwart

De City e-scooter van E-Riding is een stoere elektrische scooter met brede rubberen banden en een erg comfortabele vering. Deze populaire e-scooter heeft een exclusief design en kan met een dubbele accu een actieradius halen van maar liefst 120 kilometer!
€1.895,00
Sale-5%

Retro mat rood

De Retro e-scooter van E-Riding is een uniek en retro uitziende elektrische scooter met een exclusief design. Deze unieke verschijning van de e-scooter heeft iets weg van een Vespa-achtig model, vooral de mat rode kleur maakt hem af.
€1.995,00 €1.895,00

E-Chopper mat groen

De E-Chopper is een elektrische scooter van E-Riding met een stoere en uitbundige uitstraling. De e-scooter heeft een look-and-feel van de befaamde chopper motorfiets. Deze fantastische mat groene E-Chopper heeft een rijcomfort om van te dromen.
€1.995,00

E-Chopper mat zwart

De E-Chopper is een elektrische scooter van E-Riding met een stoere en uitbundige uitstraling. De e-chopper heeft een look-and-feel van de befaamde chopper motorfiets. Deze fantastisch uitziende Chopper heeft een rijcomfort om van te dromen.
€1.995,00

E-Chopper M8 mat groen

De E-Chopper M8 is een vernieuwd model op de standaard Chopper van E-Riding. Deze elektrische chopper heeft een zeer sterke 30Ah accu (actieradius van circa 80 km), een futuristische look en een optimaal rijcomfort. De Chopper M8 is absoluut genieten!
€2.495,00

E-Chopper M8 mat rood

De E-Chopper M8 is een vernieuwd model op de standaard Chopper van E-Riding. Deze elektrische chopper heeft een zeer sterke 30Ah accu (actieradius van circa 80 km), een futuristische look en een optimaal rijcomfort. De Chopper M8 is absoluut genieten!
€2.495,00
Sale-18%

Elektrische Step M1 Pro - 350 Watt

De elektrische step van E-Riding is een duurzame oplossing om efficiënt van A naar B te verplaatsen zonder dat je hiervoor de auto wilt gebruiken.
€425,00 €349,00

City mat groen

De City e-scooter van E-Riding is een stoere elektrische scooter met brede rubberen banden en een erg comfortabele vering. Deze populaire e-scooter heeft een exclusief design en kan met een dubbele accu een actieradius halen van maar liefst 120 kilometer!
€1.895,00

City roze

De City e-scooter van E-Riding is een stoere elektrische scooter met brede rubberen banden. Deze populaire e-scooter heeft een exclusief design en is een ware verschijning op de onverharde wegen, bospaden of stranden. Het ultieme rijcomfort maakt de e-sco
€1.895,00

Veeley V5 Elektrische Step - RDW goedgekeurd

De Veeley elektrische step is baanbrekend en revolutionair. De Veeley is de eerste step die in Nederland goedgekeurd is door de RDW voor de openbare weg. Fraaie proporties, glooiende lijnen, verborgen vering, innovatieve stuuruitsparingen, geïntegreerde
€1.849,00

Elektrische bezorgscooter

De Elektrische bezorgscooter inclusief bezorgbox is een stoere elektrische scooter met brede rubberen banden. Deze populaire e-scooter heeft een exclusief design en kan met een dubbele accu een actieradius halen van maar liefst 120 kilometer. Kom langs vo
€1.895,00
Sale-18%

E-Chopper mat groen occasion model

De E-Chopper is een elektrische scooter van E-Riding met een stoer en uitbundige uitstraling. De e-scooter heeft een look-and-feel van de befaamde chopper motorfiets. Deze fantastisch uitziende E-Chopper heeft een rijcomfort om van te dromen.
€2.195,00 €1.795,00
E-Riding is RDW erkend
Proefrit mogelijk bij showroom
Gratis rijklaar maken (twv. €75)
Betaal in 3 termijnen